Het terrein

Circa een jaar na de oprichting van onze vereniging in 1996 verhuisden we van het parkje tussen het Donata Steurhof en de Damcoogh naar onze huidige locatie, achter zwembad `de Waterdam`.

Door de eindeloze inzet van de toenmalige leden en het bestuur, de hulp van vele sponsors en uiteraard de gemeente lukte het een prachtige accommodatie neer te zetten die tot op de dag van vandaag onze thuisbasis is.

Door de jaren heen zijn er langzamerhand steeds meer dingen toegevoegd en is ons terrein steeds verder verbeterd. In 2018 zijn wij begonnen met de bouw van onze nieuwe kantine, de werkzaamheden zijn momenteel in volle gang.

We beschikken over 22 verlichte buitenbanen, die allen in perfecte conditie verkeren. Er wordt gespeeld op schelpen, fijn grind, grind en steentjes. Destijds is er onder alle banen een uitgebreid drainage netwerk aangelegd waardoor er na een regenbui geen water blijft staan.

Daarbij beschikken we over ons clubhuis, het `Krasnaboulsky". 
In de kantine zijn de nodige hapjes en drankjes verkrijgbaar tegen zeer redelijke prijzen. 
Ook beschikken we over een gescheiden toiletruimte (dames/invaliden en heren).

 Voor de mooie dagen hebben we een terrasoverkapping. 
Het is hieronder zomers heerlijk toeven op de parkbankjes.

Daarbij beschikken we over een flinke container waarin we onze spullen kunnen opslaan.

Het geheel is omgeven door hekwerk en schuttingen, die de wind behoorlijk tegen houden zodat het aangenaam spelen blijft.

Al met al een accommodatie waar we hartstikke trots op zijn.

Uiteraard bent u van harte welkom om eens een kijkje te nemen en wellicht een balletje mee te gooien! Laat u meeslepen door de gezellige sfeer binnen onze vereniging!