Over ons

Jeu de Boulesvereniging Boule Lef is opgericht in maart 1996. In eerste instantie werd er nog in het park tussen het Donata Steurhof en de Damcoogh gespeeld (zie foto). Na vele inspanningen en met behulp van talloze veelal lokale sponsors lukte het in 1997 om een eigen accommodatie te verwerven achter zwembad "de Waterdam".

Onder het kopje het terrein vind je meer informatie over ons terrein en de faciliteiten.

Tot op de dag van vandaag zijn wij daar gevestigd. Momenteel heeft onze vereniging zo'n 40 leden en dat aantal is groeiende. Wij zijn al vanaf de oprichting aangesloten bij de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules bond). Hierdoor kunnen wij ook deelnemen aan de regionale en eventueel landelijke competities en toernooien.

Binnen de club staat het spel en de gezelligheid centraal. Ondanks de ontspannen sfeer scoren wij momenteel in de regionale competities en op toernooien uitstekend.

Tussen de partijen door is er even tijd voor een `bakkie`in het clubhuis en is het veelal een gezellige drukte.

Indien je eens wilt kennismaken met het Jeu de Boulesspel ben je van harte welkom op ons terrein. De club beschikt over voldoende Jeu de Boulessets, dus je hoeft verder niets mee te nemen. De praktijk heeft al bewezen dat men door te spelen al snel in de ban raakt van het spannende spel en de gezellige sfeer binnen de vereniging.